FEEST BIJ ONS!

EEN GASTRONOMISCH FEEST

NEEM CONTACT OP OF BEL VOOR EEN WARME AFSPRAAK MET RICHARD 0487 74 86 97

RICHARD EN Z'N SCHUUR

VOETJES ONDER TAFEL BIJ RICHARD THUIS


Onze karaktervolle en historische 'Hoeve Lozijde' is een pareltje van een gebouw, de hoeve is gelegen in het hartje van de kempen. Met respect voor het verleden werd er door ons een klassevolle renovatie uitgevoerd om van de hoeve een unieke evenementen locatie te maken met 2 verschillende ruimtes o.a. onze ‘La Granja’ schuur en The Bar, beide voorzien van technische snufjes, aansluitingen en installaties om elk evenement de perfecte mogelijkheid te geven. Het authentieke karakter werd bewaard en gecombineerd met een moderne toets. 

Omringd door bos en weiland kan je genieten van onze binnenkoer met zicht op ons open vuur. Deze hoeve biedt een inspirerend en rustgevend kader voor jouw business meeting, teambuilding, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of verjaardagsfeest. Onze chefs vertalen jouw culinaire wensen in een heerlijk gastronomisch sharing moment om samen met je gasten te genieten.

Laat je inspireren door deze locatie en plan gerust een bezoek in. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar een invulling op maat voor je event.

Hoeveel personen uw gezelschap ook telt, onze hoeve heeft plaats voor iedereen.

  • BAR: 15 tot 25 personen
  • LA GRANJA: 25 tot 50 persoen.
  • BAR + LA GRANJA: 50 tot 80 personen      

Richard, z’n Bruur en zijn vertrouwde collega-topchefs staan te springen om jouw evenement in goede - zeg maar zalige - culinaire banen te leiden.