FEEST BIJ ONS

THE PERFECT LOCATION

Onze karaktervolle en historische 'Hoeve Lozijde' is een pareltje van een gebouw, de hoeve is gelegen in het hartje van de kempen. Met respect voor het verleden werd er door ons een klassevolle renovatie uitgevoerd om van de hoeve een unieke evenementen locatie te maken met 2 verschillende ruimtes o.a. onze ‘La Granja’ schuur en The Bar, beide voorzien van technische snufjes, aansluitingen en installaties om elk evenement de perfecte mogelijkheid te geven. Het authentieke karakter werd bewaard en gecombineerd met een moderne toets. 

Omringd door bos en weiland kan je genieten van onze binnenkoer met zicht op ons open vuur. Deze hoeve biedt een inspirerend en rustgevend kader voor jouw business meeting, teambuilding, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of verjaardagsfeest. Onze chefs vertalen jouw culinaire wensen in een heerlijk gastronomisch sharing moment om samen met je gasten te genieten.

Laat je inspireren door deze locatie en plan gerust een bezoek in. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar een invulling op maat voor je event.

Hoeveel personen uw gezelschap ook telt, onze hoeve heeft plaats voor iedereen.

  • BAR: 15 tot 25 personen
  • LA GRANJA: 25 tot 50 persoen.
  • BAR + LA GRANJA: 50 tot 80 personen      

Richard, z’n Bruur en zijn vertrouwde collega-topchefs staan te springen om jouw evenement in goede - zeg maar zalige - culinaire banen te leiden. 

DE BAR

De bar is de trendy zus van onze la Granja. 15 tot 25 mensen kunnen plaats nemen aan de statafels en comfortabele hoge stoelen.

LA GRANJA

Onze gerenoveerde schuur is een prachtzaal met open keuken, waar plaats is voor 25 tot 80 personen.

TERRAS

Ons terras is het perfecte alternatief of aanvulling op onze zalen. Afhankelijk van de inrichting kunnen er tot 50 personen zitten. 

STRETCHTENT

Onze stretchtent kan worden gebruikt als extra detail voor jouw feest, maar is ook ideaal als beschutting tegen regen of zon. Hier kunnen ongeveer 30 tot 70 mensen comfortabel samenkomen.

 


Je droomfeest is dichterbij dan je denkt.

Neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.