ONZE WAARDEN

THE THINGS THAT MAKE US STAND OUT


Richard en z’n Bruur, dat is niks minder dan verfijnde culinaire passie. Geniet met volle teugen van frisse, moderne topgastronomie! Wij brengen jou de lekkerste gerechten, ter plaatse klaargemaakt in onze indrukwekkende keuken. Chef Sieben is helemaal verliefd op zijn Ofyr en zal die dan ook zoveel mogelijk inzetten om topgerechten op jouw bord te toveren.

Nodig je vrienden, familie of zakenrelaties uit voor een heerlijk en onvergetelijk feest in onze idyllische locatie of gewoon bij jouw thuis. Of kom proeven van al dat next-level-lekkers tijdens onze Richard’s table of andere gezellige evenementen.

Je ervaring nog rijker maken? Als fijnproevers nemen we je graag mee in onze selectie topwijnen en in de unieke smaken van onze eigen gebrouwen bieren. 

PERSOONLIJK CONTACT

Van het allereerste gesprek tot het daadwerkelijke evenement, streven we ernaar om een vertrouwensband op te bouwen en een persoonlijke touch toe te voegen aan elk aspect van onze dienstverlening. Richard staat altijd klaar om te luisteren en te adviseren, waardoor elk evenement een opmerkelijke en persoonlijke ervaring wordt. 


CREATIEVE CONNECTIE

Wat ons onderscheidt, is de bruisende energie en creativiteit die we inbrengen in elk aspect van onze dienstverlening. Van het ontwerpen van innovatieve menu’s tot het bedenken van adembenemende decoratieve concepten, Richard brengt een unieke flair die onze evenementen transformeert tot onvergetelijke ervaringen.


KEMPISCHE TROTS

Bij Richard omarmen we met trots onze Kempische roots, wat zich vertaalt naar een culinaire ervaring doordrenkt van lokale authenticiteit. Onze gerechten weerspiegelen de rijke smaken van de streek en verankerd in de diepgewortelde culinaire tradities. Onze Kempische trots is verweven met een down-to-earth mentaliteit die de kern vormt van ons bedrijf: een nuchtere en hartelijke aanpak.


DUURZAAMHEID & GEMEENSCHAP

We streven ernaar om lokale leveranciers te ondersteunen, seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken en zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Door dit te doen, willen we niet alleen heerlijke gerechten serveren, maar ook bijdragen aan de bloei van onze lokale gemeenschap.


BELEVING

Of het nu gaat om het organiseren van een intiem diner, een bedrijfsevenement of een feestelijke gelegenheid, wij streven ernaar om elke bijeenkomst te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Bij Richard en z’n bruur draait het niet alleen om het stillen van de honger; het draait om het creëren van herinneringen, het delen van verhalen en het vieren van de culinaire kunst.