OUR TEAM!

DE RICHARD-FAMILIE

SIEBEN DIERCKX

RICHARD HIMSELF

Sieben ‘Richardo’ Dierckx is, al lang voordat hij eigenlijk met vuur mocht spelen, zot van koken op een écht houtvuur. Een voorliefde voor pure en eerlijke producten, jarenlange ervaring in de keuken van verschillende restaurants en een gespecialiseerde opleiding hotelschool brachten deze creatieve chef waar hij nu staat: in jouw tuin, klaar voor een onvergetelijke culinaire ervaring! 

DORIEN BUERMANS

MADAM

Achter een goeie chef  staat een straffe  vrouw. In Richard's geval is dat de bevallige Dorien. Naast mental support, zorgt Dorien ook voor administratieve ondersteuning en PR. En met haar opleiding eventmanagement houdt ze alle organisatorische touwtjes strak in handen. Zodat Richard kan doen wat he really loves: cooking!

WOUTER ARYS

 BRUUR

Wouter volgde samen met Sieben de opleiding hotelschool. Daarna deed hij ervaring op als chef in de gastronomie. De verfijning die hij in elk gerecht legt en zijn oog voor organisatie zijn de ideale aanvulling voor onze Richard. Wouter is zot van alles wat met eten, drinken en de natuur te maken heeft en zit dus helemaal op zijn plaats bij de culinaire buitenbelevingen! 

BJORN COLIN 

BRUUR

Colin Bjorn ofwel "De Colin"

Horeca is hem met de paplepel ingebracht ,als zaalverantwoordelijke houd hij de klanten tevreden en brengt hij met wat komische noten de lekkerste gerechten, cocktails en wijnen aan tafel.

 

De familie heeft nog plaats.

Flexi-jobbers mogen zich altijd melden.