OUR TEAM!

DE RICHARD-FAMILIE

SIEBEN DIERCKX

RICHARD HIMSELF

Sieben ‘Richardo’ Dierckx is, al lang voordat hij eigenlijk met vuur mocht spelen, zot van koken op een écht houtvuur. Een voorliefde voor pure en eerlijke producten, jarenlange ervaring in de keuken van verschillende restaurants en een gespecialiseerde opleiding hotelschool brachten deze creatieve chef waar hij nu staat: in jouw tuin, klaar voor een onvergetelijke culinaire ervaring! 

DORIEN BUERMANS

MADAM

Achter een goeie chef  staat een straffe  vrouw. In Richard's geval is dat de bevallige Dorien. Naast mental support, zorgt Dorien ook voor administratieve ondersteuning en PR. En met haar opleiding eventmanagement houdt ze alle organisatorische touwtjes strak in handen. Dorien zorgt daarnaast voor de decoratie en bedenkt originele concepten voor de feesten van onze gasten. Zo kan  Richard doen wat he really loves: cooking!

BJORN COLIN 

BRUUR

Colin Bjorn ofwel "De Colin"

Horeca is hem met de paplepel ingebracht ,als zaalverantwoordelijke houd hij de klanten tevreden en brengt hij met wat komische noten de lekkerste gerechten, cocktails en wijnen aan tafel.

 

De familie heeft nog plaats.

Flexi-jobbers mogen zich altijd melden.