RICHARD'S TABLE

COME AND DINE WITH US

ELKE VRIJDAG @LA GRANJA

18.00 uur

Op regelmatige basis nodigt Richard je uit bij hem aan tafel. Ideaal voor wie een culinair avondje uit wil of wie al eens wil proeven van zijn ongeëvenaarde keuken.

Bij Richard en z’n bruur geniet je van een intieme en informele setting, waarbij je samen met je gezelschap aan je eigen tafeltje plaatsneemt en geniet van een sharing 5-gangenmenu. Meat-lover? Dan kan je individueel kiezen om voor een meerprijs de additionele 'signature meat of the chef' te bestellen. Terwijl jij geniet van het heerlijke eten, de warmte van het vuur en de gezelligheid van je gezelschap, nemen wij je mee op een smaakvolle reis die je niet snel zult vergeten. In onze open keuken kun je onze chef-koks live aan het werk zien terwijl ze de gerechten bereiden, wat zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring tijdens je diner.

Elke maand stelt Sieben samen met zijn team zorgvuldig een menu samen die je smaakpapillen zullen verwennen met de beste seizoensgebonden ingrediënten, rechtstreeks van de OFYR. Benieuwd wat we serveren? Bekijk dan de menu's onderaan deze pagina.

Elk gerecht is een ware culinaire ervaring, gepresenteerd met passie en vakmanschap.


reserveren


Amuses

Makreel∙Komkommer∙Thaise basilicum

Kalfstartaar∙Champignon∙Dragon

SIGNATURE MEAT OF THE CHEF*

Pulpo a la gallega

Lam∙Broccolini∙Aardappel∙Jus

Rabarber∙Kokos∙Witte chocolade


PRIJZEN

Menu € 55

SIGNATURE MEAT OF THE CHEF (optie) € 15


Amuses

Gerookte forel∙Aardappel∙Radijs

Tartaar rund∙Secreto 07∙Truffel

SIGNATURE MEAT OF THE CHEF*

Witte asperge∙Breydelham∙remoulade

Kalfs ribeye∙Groene asperge∙Peultjes∙Krielaardappeltjes ∙Jus

Aardbei∙Platte kaas∙Verveine


PRIJZEN

Menu € 55

SIGNATURE MEAT OF THE CHEF (optie) € 15


Amuses

Coquille∙Witte asperge∙Augurk∙Tuinkruiden

Huisgerijpte carpaccio Holstein∙Gerookte olijfolie

SIGNATURE MEAT OF THE CHEF*

Noordzeevis∙Groene asperge∙Zeekraal∙Mosselbearnaise

Duroc varken∙Aardappel∙Tomaat∙Pickles

Chocolade∙Rode vruchten∙Drop


PRIJZEN

Menu € 55

SIGNATURE MEAT OF THE CHEF (optie) € 15