ELKE VRIJDAG @LA GRANJA
18.00 uur
Op regelmatige basis nodigt Richard je uit bij hem aan tafel. Ideaal voor wie een culinair avondje uit wil of wie al eens wil proeven van zijn ongeëvenaarde keuken.
Bij Richard en z’n bruur geniet je van een intieme en informele setting, waarbij je samen met je gezelschap aan je eigen tafeltje plaatsneemt en geniet van een sharing 5-gangenmenu. Meat-lover? Dan kan je individueel kiezen om voor een meerprijs de additionele 'signature meat of the chef' te bestellen. Terwijl jij geniet van het heerlijke eten, de warmte van het vuur en de gezelligheid van je gezelschap, nemen wij je mee op een smaakvolle reis die je niet snel zult vergeten. In onze open keuken kun je onze chef-koks live aan het werk zien terwijl ze de gerechten bereiden, wat zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring tijdens je diner.
Elke maand stelt Sieben samen met zijn team zorgvuldig een menu samen die je smaakpapillen zullen verwennen met de beste seizoensgebonden ingrediënten, rechtstreeks van de OFYR. Benieuwd wat we serveren? Bekijk dan de menu's onderaan deze pagina.
Elk gerecht is een ware culinaire ervaring, gepresenteerd met passie en vakmanschap.
Amuses
Amuses
Zeewolf - Witte asperge - Aardappel - Beurre blanc
Tartaar Dorade - Tomaat - Zure room
SIGNATURE MEAT OF THE CHEF*
Kalf - Tonato - Pickles
Rund - Erwt - Peultjes - Aardappel - Bearnaise
Witte chocolade - Aardbei - Rabarber - Roze peper
PRIJZEN
MENU 5 gangen € 65 | WIJN € 38
MENU 6 gangen € 80 | WIJN € 42
SIGNATURE MEAT OF THE CHEF (optie)
Amuses
Coquille - Asperge - Augurk - Tuinkruiden
Hand-cut Tartaar (Holstein) - Zure room - Brioche
SIGNATURE MEAT OF THE CHEF*
Noordzeevis - Venkel - Zeekraal - Bisque
Swami Beef (Dry aged) - Aardappel - Coeur de Boeuf - Bearnaise
Dame blanche
PRIJZEN
MENU 5 gangen € 75 | WIJN € 38
MENU 6 gangen € 90 | WIJN € 42
SIGNATURE MEAT OF THE CHEF (optie)
Amuses
Zeebaars 'Vietnam style'
Huisgerijpte carpaccio - Zure room - Ui
SIGNATURE MEAT OF THE CHEF*
Kabeljauw - Paprika - Venkel - Chorizo
Hoevekip - Witte asperge - Tomaat - Courgette
Mascarpone - Framboos - Amandel - Koffie
PRIJZEN
MENU 5 gangen € 65 | WIJN € 38
MENU 6 gangen € 80 | WIJN € 42
SIGNATURE MEAT OF THE CHEF (optie)